Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi de üzdü

Kasımpaşa evinde 2 penaltı kaçırdığı maçta 3-0 yenildi. Kayserispor yeni hocasıyla galibiyet özlemini giderdi. Fenerbahçe bu sonuçla bir basamak daha gerileyerek 17'inci sıraya indi. Günün diğer maçında  Başakşehir deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 yendi. Bu sonuçlarla Medipol Başakşehir puanını 33'e çıkartarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Haberler 10.12.2018 - 22:03

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Lider M. Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 yendi. Medipol Başakşehir bu galibiyetle 33 puanla en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 7 puan önüne geçti. Ankaragücü, 20 puanla 10. sırada yer aldı.

Günün diğer maçında Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 yendi. Kayserispor bu galibiyetle puanını 15'e çıkardı ve 15. sıraya yükseldi. Kayserispor'un galibiyetiyle Fenerbahçe bir sıra daha düşerek 17. sırada yer aldı.

Kasımpaşa, yenilmesine rağmen ikincilikteki yerini korudu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız