Kaza geçiren Lorenzo'un durumu belirsiz

MotoGP'de Amerika Birleşik Devletlerinde koşulacak sezonun 8. yarışına Jorge Lorenzo pole pozisyonunda başlama hakkını kazandı. Ancak sıralama turlarının son dakikalarında kaza geçiren İspanyol pilotun start alıp alamayacağı belirsiz.

Haberler Ntvspor 05.07.2009 - 12:17

İSTANBUL - MotoGP'de sezonun 8. yarışına California Laguna Seca Pisti evsahipliği yapacak.

California çölünün ortasında yer alan pist, tozlanma nedeniyle risk faktörünün yüksek olduğu parkurlar arasında yer alıyor.

Genel klasmanda Valentino Rossi'nin ardından ikinci sırada yer alan Jorge Lorenzo, Amerika Birleşik Devletlerinde ilk cepte start alma hakkını kazandı.

Sıralama turlarının ilk bölümünde geçirdiği kaza sonrası çabuk toparlanan Jorge Lorenzo yeni motorsikletiyle en iyi zamana imza atmayı başardı. Ancak buna karşın şanssızlığın yakasını bırakmadığı Yamaha pilotu, sıralamanın tamamlanmasına bir kaç dakika kala ciddi bir kaza geçirdi.

Omuzunda kısmi çıkık tespit edilen Lorenzo'nun durumu yarış saatine doğru netleşecek. Lorenzo'nun ardından İtalyan Valentino Rossi en iyi ikinci tur zamanını elde etti. Ducati'nin Avustralyalı pilotu Casey Stoner da kaza geçirmesine rağmen 3. cebe yerleşti. Pistten sekerek  çıkan stoner da hastanede tedavi gördü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız