Kek kalıpları satışta

Galatasaray Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ezeli dostlara ve ezeli rakiplere hediye edilebilmesi amacıyla, yıldız şeklinde kek kalıplarının satışa sunulduğu belirtildi.

Haberler Ntvspor 27.05.2015 - 15:50 Son Güncelleme : 27.05.2015 - 16:09

Sarı kırmızılılar, sezon başında, 4. yıldız amacıyla girdikleri sezonun takım fotoğrafı için, yıldız şeklindeki bir platforma geçerek poz vermişti.

Ezeli rakipleri de bu fotoğrafı kullanarak, "kek kalıbı" yorumlarında bulunmuştu.

4. yıldızın gelmesi üzerine, Galatasaray Kulübü, Facebook hesabından bir paylaşımda bulunarak, yıldız şeklindeki kek kalıplarının, kulüp mağazasının internet sitesi üzerinden satışa sunulduğunu açıkladı. Sarı kırmızılıların satış sloganı ise, ezeli rakiplerinin "Hedef 1 milyon Üye"ye gönderme yaptıkları, "Hedef 1 milyon Kek Kalıbı" oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız