LeBron yine sahnede: 123-126

Cleveland Cavaliers, LeBron James'in 51 sayıyla yıldızlaştığı maçta Sacramento Kings'i deplasmanda uzatma sonunda 126-123 mağlup ederek Merkez Grubu'nu ilk sırada bitirmeyi garantiledi. NBA'de Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu'nun forma giymediği maçta Washington Wizards'ı deplasmanda 112-103 mağlup etti.

Haberler 14.03.2009 - 09:47

LeBron James'in üst üste triple-double yaptığı son 3 maçı kazanmayı başaran Cleveland Cavaliers, Batı Konferansı'nın zayıf takımlarından Sacramento Kings'e konuk oldu.

Uzatma sonunda Sahadan 126-123'lük galibiyetle ayrılmayı başaran Cleveland, 1975-76 sezonundan bu yana ilk kez Merkez Grubu'nu ilk sırada bitirmeyi garantiledi.

İlk çeyreği 32-28 önde kapatan Sacramento, ikinci çeyrekte Wally Szczerbiak-LeBron James ikilisini durdurmayı başaramadı ve soyunma odasına sadece 1 sayılık avantajla gitti.

İkinci yarıya Kevin Martin'in üst üste kaydettiği sayılarla çok hızlı giren ev sahibi takım, öne geçerek farkı çift hanelere taşıdı. Will Solomon'un da sol bölümde kaydettiği 2 üç sayılık basketle kontrolü elinde tutan Sacramento, son çeyreğe 97-85 üstün girdi.

Son çeyrekte sahneye çıkan LeBron James takımının skor yükünü üstlendi ve Cavaliers son 1 dakika 15 saniyeye girilirken farkı 1 sayı indirdi. Kalan sürede etkili savunma yapan ve LeBron James'in serbest atıştan bulduğu sayı ile skora 116-116 eşitlik getiren konuk takım, maçı uzatmaya taşıdı.

Uzatma bölümünde James'in sayılarıyla üstünlüğü ele geçiren Cavaliers, sahadan 126-123'lük skorla galip yarıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız