Mahkeme Messi'ye acımadı

İspanyol hükümeti tarafından 2007-2009 arasında 4,1 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlanan Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, bu parayı faizi ile geri ödemesine rağmen İspanyol yargıç, hakkındaki soruşturmanın devam etmesini istedi.

Haberler Ntvspor 10.06.2015 - 15:16

Mahkemenin aldığı bu karar nedeniyle, dünyanın bir numaralı futbolcusu olarak gösterilen Arjantinli yıldız Lionel Messi sanık sandalyesine oturmuş olacak.

Messi'nin avukatları, mali işlerinden babasının sorumlu olduğunu söyleyerek Arjantinli oyuncu hakkındaki dosyanın düşürülmesini önermişti. Ancak İspanyol yargıç, bu öneriyi reddederek, Messi'nin de vergi kaçakçılığından haberi olduğunu ve aynen babası gibi yargı önüne normal bir vatandaş gibi çıkarak hesap vermesini istedi. Barcelonalı yıldızın hangi gün sanık sandalyesine oturacağı ise önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız