Mancini'nin yeri sağlam

Premier Lig'de şampiyonluk yarışından kopan Manchester City, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını da yitirdi. Buna karşın kulüp başkanı Haldun El Mübarek, menajer Roberto Mancini’nin yıllarca takımın başında kalacağını söyledi.

Haberler Ntvspor 07.05.2010 - 15:16

Manchester City, Tottenham'a 1-0 yenilince, Premier Lig’de ilk 4'e kalma şansını yitirdi. Dördüncülüğü, dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını Tottenham'a kaptırdı. Bu yüzden menajer Roberto Mancini'nin görevine son verileceğini düşünenler oldu. Ancak kulüp yönetimi böyle düşünenleri haksız çıkardı.

Başkan Haldun El Mübarek, “Roberto daha uzun yıllar bizim adımıza harika işler yapacak” diyerek, İtalyan çalıştırıcıya destek verdi. El Mübarek, “Roberto bizim menajerimiz. Sezon ortasında gelip takımı düzene sokarak mükemmel bir iş çıkardı. Ben çok mutluyum. Kulüp sahibi Şeyh Mansur da, Mancini’nin takımı düzene sokma tarzından memnun” diye konuştu.

Kulüp başkanı, 10’uncu sıradan 5’inciliğe yükselmenin büyük bir başarı olduğunu, Mancini’nin sadece takımı hazırlamak için zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi. El Mübarek, “Mağlup olduğumuz bir geceye ya da bir sezonun tamamına odaklanabiliriz. Ben sezonun tamamına odaklanmayı tercih ederim” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız