Medvedev faturayı kesti

Rusya, Vancouever 2010 Kış Olimpiyatları'nda hayal kırıklığı yaşattı. Başarısızlığın faturasını federasyon yöneticilerine kesen Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, yetkililerin istifalarını istedi.

Haberler 01.03.2010 - 15:23

Dimitriy Medvedev, Rusya takımını olimpiyatlar için hazırlayanların mevcut durumun sonuçlarına katlanması gerektiği ve dolasıyla istifa etmeleri gerektiğini belirterek, "Eğer kendileri bunu yapmazsa, biz bunu yapmaları için onlara yardım ederiz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Medvedev'in kimin istifasını istediğini ismen açıklamadı. Ancak Rus basını, Medvedev'in özellikle Spor Bakanı Vitaliy Mutko ve Rusya Olimpiyat Komitesi Başkanı Leonid Tagaçev'i kastettiğini kaydetti.

Kış sporlarının en güçlü ülkelerinden biri olan Rusya, Kanada'daki kış olimpiyatlarında tarihin en kötü sonuçlarından birine imza atmıştı. 3'ü altın olmak üzere sadece 15 madalya alan Rusya, takım halinde 15'inci olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız