Mehmet Gençoğlu: Bayramımızı çaldılar

Bir futbol bayramıdır derbiler. Atılan goller de bayram şekerimiz. Ama Pazar gecesi bırakın şekeri bayramımızı zehir ettiler bize.

Haberler Ntvspor 14.04.2009 - 18:15

Bir hafta önceden başlar derbi heyecanı, eski maçlar hatırlanır. İki takımın taraftarı başlarlar atışmaya tatlı sert muhabbetler sarar her yeri.

Maç gününe kadar sürer bu hararetli bir o kadar da keyifli sataşmalar.

Nihayet gelir maç günü, tahminler yapılır. Bileti olanlar stada koşar, evinde seyretme imkanı olanlar evinde, olmayanlar maç yayını yapılan mekanlarda alırlar yerlerini maçın başlamasına saatler kala.

Futbol bir tutkudur bizim için ama hiçbir zaman bir spor müsabakası olarak bakmayı başaramadık. Belki de onun için maç başlayana kadar geçen süre içerisinde yaşadığımız hazzı derbi maçlardan sonra hiçbir zaman alamadık. Her maçtan sonra hakemi, tribün olaylarını vs. olayları konuşur olduk.

Nerede o eski bayramlar; Rıdvan'ın, Oğuz'un Aykut'un ağzımızda yıllardır tadı kalan şekerleri nerede, Metin, Ali, Feyyaz karışımı şerbetler de kalmadı artık.

Tanju'su, Hami'si, Recep'i, Hayrettin’i de neşelendirmiyor artık bizleri. Derbiler artık bayram gibi geçmiyor.

Şimdi Sabri, Lugano, Emrelerle "Yemekteyiz" tabii birbirimizi...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız