Fenerbahçe, Nabil Dirar transferini açıkladı

Fenerbahçe, Nabil Dirar transferini açıkladı. Faslı futbolcu bugün İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Faslı futbolcu, bugün saat 15:30'da İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

Haberler Ntvspor 16.06.2017 - 00:33 Son Güncelleme : 16.06.2017 - 11:02

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın kulübümüze transferi konusunda AS Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Nabil Dirar, 16 Haziran 2017 Cuma günü saat 15:30'da İstanbul’a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir. Ayrıca Dirar'ın sağlık kontrolleri İstanbul'da gerçekleşecektir" denildi.

Fenerbahçeli yetkililer bir süredir Nabil Dirar transferi için futbolcuyla ve kulübü Monaco ile görüşme halindeydi. Anlaşmaya varılan Faslı futbolcu sağlık kontrolünden geçmek üzere bugün İstanbul'a gelecek.

Deneyimli futbolcu, prosedür işlemlerinin ardından Fransa'ya dönecek ve temmuz ayı başında Topuk Yaylası Kampı'na katılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız