Olimpiyatlarda yangın paniği

Brezilya'da devam eden olimpiyat oyunları sırasında çalılık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 16.08.2016 - 12:49

Rio de Janeiro'nun batısında bulunan Deodoro bölgesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Alevler dağ bisikleti branşında yarışacakların kamp yaptığı bölgeyi tehdit edince sporcular yangın alanından tahliye edildi.

Alevler, kadınlar çim hokeyi maçlarının yapıldığı sahaları da etkiledi. ABD-Almanya ve Büyük Britanya-İspanya çim hokeyi karşılaşmalarında duman ve küller zaman zaman etkili olsa da maçlar iptal edilmeyip sorunsuz sona erdi.

Uluslararası Bisiklet Birliği yetkilileri, yarın başlayacak olan dağ bisikleti yarışları öncesi bölgeye gidip yangının sporcuların yarışacağı alanı etkileyip etkilemediğini araştıracak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız