Ömer Şişmanoğlu Göztepe'de

Beşiktaş ile yolları ayrılan Ömer Şişmanoğlu, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe'ye transfer oldu. Golcü oyuncu, yeni ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberler Ntvspor 07.08.2017 - 20:30

Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş'in fazla şans vermediği Ömer Şişmanoğlu, Göztepe'ye transfer oldu. Golcü oyuncu, Sarı Kırmızılılar'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe internet sitesinden anlaşmayı duyururken; Ömer Şişmanoğlu, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 8 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Türkiye kariyeri 2009-2010 sezonunda Kayserispor'la başlayan Ömer Şişmanoğlu, daha sonra Antalyaspor, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Konyaspor formaları giydi.

Ömer Şişmanoğlu, Süper Lig'de 142 maça çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız