"Önümüzdeki günler hareketli olacak"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, transferler çalışmalarına ilişkin "Önümüzdeki günler hareketli olacak" ifadesini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı 02.07.2017 - 10:00

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulüpte önümüzdeki günlerin hareketli olacağını belirtti.

Başkan Usta, Twitter hesabından "50. yılda öncelik sportif başarı mı? Ekonomik ve sportif başarı mı?" şeklinde anket düzenledi. Ankete katılan bordo-mavili taraftarlar, her iki seçenek için yüzde 50 oranında oy kullandı.

Anketin ardından Usta, "Anlaşılan o ki cevap; hepsi. İyi olacak dostlar, iyi olacak. Transferler mi, az ama öz, onlar da gelecek. Gaza gelmek yok, sabırla yola devam. Önümüzdeki günler hareketli olacak. 3 Temmuz'da FIFA başvurusuyla haftaya start vereceğiz. İnşallah devamında da güzel gelişmeler olacak." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız