Pereira'ya kötü haber!

Fenerbahçe'deki görevine son verildikten sonra Standard Liege ile görüşen Vitor Pereira, Belçika ekibi tarafından tercih edilmedi.

Haberler Ntvspor 06.09.2016 - 22:34

Ağustos ayının sonlarında Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira, bir süre daha takım çalıştırmayacak.

Sarı lacivertli ekipte 1 sene çalıştıktan sonra görevine son verilen Portekizli teknik adam, Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege ile görüşmelerini sürdürüyordu. Standard Liege ile Charleroi arasında oynanan lig maçını stadyumda izleyen ve vatandaşı Yannick Ferrera'nın yeribe göreve geleceği iddia edilen Vitor Pereira, Belçika ekibi tarafından tercih edilmedi.

Bugün yaptığı açıklamaya 35 yaşındaki teknik adamla yollarını ayırdığını açıklayan Liege'de göreve Sırp teknik adam Aleksandar Jankovic getirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız