Aboubakar: Porto'ya dönmeyi düşünmüyorum

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar, Benfica maçı sonrası soruları yanıtladı. Aboubakar, kişisel sebeplerden dolayı Porto'ya dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Haberler Ntvspor 24.11.2016 - 09:58

Karşılaşmanın beraberlik golünü atan Vincent Aboubakar, "Zaten zor olan maç daha da zor bir hale geldi. Sağlam bir oyun ortaya koyduk, mental açıdan önemli bir sınav verdik. Taraftarlar takımı cesaretlendirmek için pes etmediler, çok büyük bir katkıda bulundular. Biz de onların bu duygularına karşılık verdik ve 3-0'dan geri döndük" şeklinde değerlendirme yaptı.

Bu arada, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar, bonservisinin bulunduğu Porto'ya geri dönmeyeceğini söyledi. Kamerunlu oyuncu, "Kişisel sebeplerden dolayı Porto'ya dönmeyi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

İlişkili Haberler

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız