Prandelli'ye yol gözüktü

Fiorentina'nın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından teknik direktör Cesare Prandelli ile de sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. Prandelli'nin muhtemel yeni adresi ise İtalya Milli Takımı ya da Juventus olacak.

Haberler Ntvspor 10.03.2010 - 14:34

Fiorentina'ya kısıtlı kadrosuna karşın hem Serie A hem de Avrupa kupalarında göreceli olarak başarılı bir dönem yaşatan Cesare Prandelli, İtalya'nın en gözde teknik adamlarının başında geliyor.

Uzun süredir Prandelli'nin sezon sonunda mor menekşelerden ayrılacağı söyleniyordu. Fiorentına'nın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesiyle artık birçok kişi beklenen ayrılığın gerçekleşeceği görüşünde.

Serie A'da sezona çok iyi başlayan Fiorentina 10. sıraya düşmüş durumda. Prandelli'nin muhtemel yeni adresi ise, Marcello Lippi Dünya Kupası sonrası görevinden ayrılmaya karar verirse, İtalya Milli Takımı ya da Juventus olacak.

Juventus'un uzun süredir Prandelli ile ilgilendiği biliniyor. Torino ekibi, bu sezonki kötü gidişe son vermek için takımın başına getirdiği Alberto Zaccheroni ile sadece 6 aylık sözleşme yapmıştı. Bir dönem Roma ve Parma'yı da çalıştıran Cesare Prandelli, 2005 yılından bu yana Floransa ekibinde görev yapıyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız