R.Madrid Zürih'i gole boğdu: 2-5

Şampiyonlar Ligi gruplarda yapılan 8 maçla start aldı. Gecenin en gollü maçında Real Madrid, Zürih’i deplasmanda 5-2 yenerken, goller Ronaldo (2), Raul, Higuain ve Guti'den geldi.

Haberler 16.09.2009 - 00:43

ANKARA - Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki mücadele, A, B, C ve D gruplarında yapılan 8 maçla başladı.

Gecenin en gollü maçında Real Madrid, Zürih’i deplasmanda 5-2 yendi. Real Madrid karşılaşmanın 27. dakikasında Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçerken, 34'te Raul, 45'de Higuain attıkları gollerle devrenin skorunu belirlediler.

Ev sahibi Zürih ikinci yarıya iyi başladı. 63'te Margairaz'ın penaltısıyla skor 3-1'e gelirken, 65. dakikada Aegerter farkı 1'e indirdi.

Ancak rakibine beraberliği yakalama şansı tanımayan Real Madrid, 88'de Ronaldo ve 90'da Guti'nin attığı gollerle sahadan 5-2 galip ayrılmayı bildi.

Bu arada Beşiktaş'ın yer aldığı B Grubu'nda Wolfsburg sahasında CSKA Moskova'yı 3-1 yendi. Wolfsburg'un 3 golü de Grafite'den gelirken, Rus ekibinin tek golünü Dzagoev attı.

TOPLU SONUÇLAR

A GRUBU
Juventus-Bordeaux: 1-1
Maccabi Hayfa-Bayern Münih: 0-3

B GRUBU
Wolfsburg-CSKA Moskava: 3-1
Beşiktaş-Manchester United: 0-1

C GRUBU
FC Zürih-Real Madrid: 2-5
Olympique Marsilya-AC Milan: 1-2

D GRUBU
Chelsea-Porto: 1-0
Atletico Madrid-APOEL Nicosia: 0-0

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız