Real Madrid ve Bullock 2011’e kadar uzattı

Real Madrid’in Birleşik Amerikalı oyuncusu Luis Herbert Bullock, İspanyol devi ile olan sözleşmesini 2010/2011 sezonunun sonuna kadad uzattı.

Haberler 25.04.2009 - 14:20

1.85 boyundaki oyuncu Real Madrid’e 2004/05 sezonunda transfer olmuş, İspanya Basketbol Ligi ACB’de en uzun süre forma giyen yabancı oyuncu ünvanını da ele geçirmiş durumda.

Basketbol kariyerine Michigan Üniversitesi’nde başlayan Bullock’un Avrupa’daki ilk takımı ise İtalyan Scaligera Basket Verona’ydı. Ardından Pallacanestro Olimpia Bologna adına ter döken Bullock, yüksek şut yüzdesiyle 2002 yılında İspanya’nın Unicaja Malaga ekibinin yolunu tutmuştu.

Malaga 2 sezon oynadıktan sonra Real Madrid’e transfer olan Luis Bullock, Real adına ilk defa 3 Ekim 2004’te Estudiantes karşısında sahaya çıkmıştı. Aynı sezon kariyerinin ilk ACB Ligi şampiyonluğunu yaşayan Birleşik Amerikalı oyuncu finallerin de En Değerli Oyuncusu seçilmişti. Bullock ayrıca 2006/07 ACB Ligi ve ULEB Kupası şampiyonluğu da görmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız