Real Madrid'de Kroos sakatlandı

Real Madrid - Leganes maçında sakatlanan Toni Kroos'un, sağ ayak parmağında kırık tespit edildi - Kroos, Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 08.11.2016 - 17:33

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos, sağ ayak parmağından sakatlandı.

Almanya Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid'in Leganes'i 3-0 mağlup ettiği lig maçında sakatlanan Kroos'un, sağ ayak parmağında kırık tespit edildiği ve milli takım aday kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, sahalardan 2-3 ay uzak kalması beklenen Toni Kroos, Almanya Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki San Marino maçında, Real Madrid'in de La Liga'da Atletico Madrid ile Barcelona maçlarında forma giyemeyecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız