Ricky Hickman sezonu kapattı

THY Eurolaegue'de oynanan Fenerbahçe Ülker-Unicaja Malaga maçında aşil tendonundan sakatlanan Ricky Hickman’dan kötü haber geldi.

Haberler Ntvspor 27.03.2015 - 13:04

THY Euroleague'de fırtına gibi esen ve grup liderliğini sürdüren Fenerbahçe Ülker'e sakatlık şoku.

Son haftalarda takımın en önemli isimlerinden birisi haline gelen Birleşik Amerikalı oyuncu Ricky Hickman, dün oynanan Malaga maçının son bölümünde sakatlanıp oyundan çıkmıştı.

Bugün kontrolleri yapılan Hickman'ın aşil tendonundan sakatlandığı ve sezonu kapattığı açıklandı.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI
Sarı-lacivertliler'in resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Ülker sağlık ekibinden alınan bilgiye göre oyuncumuz, sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecektir. Tedavi süreci başlatılan başarılı oyuncumuz Ricky Hickman’a geçmiş olsun der, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı.

TRANSFER KURALLARI NE DİYOR?
Fenerbahçe Ülker Yönetimi, Hickman'ın yerine uygun bir aday bulunursa transfer yapacak. Türkiye Basketbol Ligi'nde transfer dönemi 17 Nisan'da bitiyor. Ancak THY Euroleague kurallarına göre takımlar çeyrek final maçları tamamlanana kadar transfer yapamıyor. Buna karşın Sarı-lacivertli takım eğer Final Four'a kalırsa, 13 Mayıs'a kadar transfer yapma hakkı var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız