Roma'da erkeklerde seribaşları kayıpsız

Roma Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde seribaşı raketler yollarına kayıpsız devam ediyor.

Haberler Anadolu Ajansı 18.05.2017 - 09:38

Başkentte Foro Italico Spor Kompleksi'ndeki toprak kortlarda oynanan, erkeklerde 4 milyon 507 bin 375 bin euro, kadınlarda 3 milyon 76 bin 495 dolar ödüllü turnuvaya üçüncü gününde üçüncü tur maçlarıyla devam edildi.

Erkeklerde 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stanislas Wawrinka, Fransız Benoit Paire'i 6-3, 1-6 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

4 numaralı seribaşı ve bu turnuvanın 7 kez ile en çok kazanan ismi durumundaki İspanyol Rafael Nadal ise vatandaşı Nicholas Almagro ile yaptığı mücadeleyi, oyunlarda durum 3-0 iken vatandaşının maçtan çekilmesiyle rahat şekilde geçti ve çeyrek finale çıktı.

5 numaralı seribaşı Kanadalı Milos Raonic de Alman rakibi Tommy Haas'ı 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek üst tura yükseldi.

7 numaralı seribaşı Japon raket Kei Nishikori, İspanyol David Ferrer'i 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yendi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız