Sigthorsson ameliyat oldu

Galatasaray'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı İzlandalı golcü Kolbein Sigthorsson milli maçta yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat oldu.

Haberler Ntvspor 05.09.2016 - 23:03 Son Güncelleme : 05.09.2016 - 23:15

Galatasaray, İzlanda Milli Takımı'nda sakatlanan Sigthorsson'un sol diz iç menisküsünden ameliyat olduğunu açıkladı. Yıldız oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İzlanda Milli Takımı kampında sol dizinde yaşadığı problem nedeniyle İstanbul'a dönen Kolbeinn Sigthorsson'un sağlık ekibimiz tarafından yapılan tetkikleri sonucunda sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuz Kolbeinn Sigthorsson, bu akşam sponsor hastanemiz Liv Hospital'da
Doç. Dr. Uğur Haklar ve kulüp doktorumuz Yrd. Doç. Dr. Yener İnce tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon geçirmiştir. Sağlık durumu iyi olan oyuncumuzun yarın hastaneden taburcu edilmesi planlanmıştır." denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız