Süper Lig'de lider değişti

Galatasaray, Süper Lig'in 16'ncı haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı ise 2-1'lik skor ile sona erdi. Bu sonuç sonrası Süper Lig'de lider de değişti. 4-1 ile Antalyaspor engelini geçen Medipol Başakşehir liderliğe yükseldi.

Haberler 17.12.2017 - 18:25 Son Güncelleme : 17.12.2017 - 19:11

Medipol Başakşehir, ilk 45 dakikayı yenik kapattığı maçta zor günler geçirenAntalyaspor'u 4-1 mağlup ederek zirve yarışında fire vermedi. 

Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-1'lik skor ile yenik ayrılan Galatasaray liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir'e bıraktı. 

Medipol Başakşehir 33 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ise deplasmandan puan çıkaramayarak 32 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız