Süreyya Ayhan’a bir şans daha

Pistlerden ömür boyu men cezası alan Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop'un, İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığı  başvurunun kabul edildiği öğrenildi.

Haberler 22.02.2010 - 11:21

ANKARA - Pistlerden ömür boyu men cezası alan Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop'un, konu hakkında İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun kabul edildiği öğrenildi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) verdiği ''pistlerden ömür boyu men'' cezasının ardından konuyu Ocak ayı başında İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşıyan milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un başvurusunun kabul edildiği, Federal Mahkeme'nin Mart ayı ortasına kadar Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) ile Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan savunmalarını istediği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız