Talisca'nın yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği 2 sezonun ardından takımdan ayrılan Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca, Çin'in Guangzhou Evergrande ekibi tarafından 2018 yılının sonuna kadar kiralandı.

Haberler ntv.com.tr 08.06.2018 - 19:05

Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande, son 2 sezonda Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'yı 6 aylığına kiraladı.

Çin kulübünden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun sağlık kontrollerinin ardından takımın İtalya'daki kampına katılacağı ifade edildi.

Bonservisi Portekiz ekibi Benfica'da bulunan Talisca, siyah-beyazlı formayla geride kalan sezonda tüm kulvarlarda çıktığı 47 maçta 20 gol attı.

CENK TOSUN'A DEĞİL TOSİC'E RAKİP OLDU

Süper Lig'in son haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Talisca'nın Cenk Tosun'a rakip olacağını ifade etmişti. Ancak bugün gerçekleşen transferin ardından Talisca, geçtiğimiz günlerde yine Çin ekiplerinden Guangzhou R&F'ye transfer olan Dusko Tosic ile rakip oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız