TFF'den Yeni Diyarbakırspor-Denizlispor kararı

TFF Yönetim Kurulu, Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan Spor Toto 3. Lig play-off maçında, ev sahibi ekibi 3-0 hükmen mağlup ilan etti

Haberler 20.05.2015 - 21:42

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan Spor Toto 3. Lig play-off maçında ev sahibi ekibi 3-0 hükmen yenik saydı.

TFF'den yapılan açıklamada, başkan Yıldırım Demirören yönetiminde Riva'daki federasyon merkezinde gerçekleşen toplantıda, Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasının sonucunun 3-0 Denizli Büyükşehir Belediyespor lehine tescil edilmesine karar verildiği bildirildi.

Toplantıda ayrıca 2015-2016 sezonun transfer dönemleri de belli oldu. Açıklamada, gelecek sezonun birinci transfer ve tescil döneminin 9 Haziran'da başlayacağı ve 31 Ağustos'ta sona ereceği ifade edildi. İkinci transfer ve tescil döneminin ise 5 Ocak 2016'da başlayacağı ve 1 Şubat 2016 tarihinde biteceği kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız