Toraman Beşiktaş ile yenilemeye yakın

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İbrahim Toraman’ın menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı kulüple görüşmelerin sürdüğünü ve her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Haberler 21.12.2009 - 15:09

Beşiktaş'ta kaptan İbrahim Toraman'ın menajeri Ahmet Bulut, tecrübeli oyuncu için Beşiktaş Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

İbrahim gibi tecrübeli ve iyi bir oyuncu için yurt dışından ilgilenen takımların bulunmasının doğal olduğunu ifade eden menajer Bulut, ''Ama hiçbir yere söz vermedik, imza atmadık. Bizim ilk konuşacağımız takım Beşiktaş'tır. İbrahim zaten takım kaptanı. Yeni mukavelesini kulüple görüşüyoruz ve her şey olumlu geçiyor. Ben pürüz çıkacağını sanmıyorum'' dedi.

Ahmet Bulut, Eskişehirspor'un devre arasında kiralamak istediği Batuhan'ın durumunun ise hafta sonuna kadar belli olacağını ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız