Totti davet bekliyor

Roma'nın yıldızı Francesco Totti, İtalya Milli Takımı’na geri dönmeye sıcak bakıyor. Totti, teknik direktör Lippi'den davet alırsa 2010 Dünya Kupası'nda forma giyebileceğini söyledi.

Haberler Ntvspor 02.01.2010 - 13:59

Roma'nın kaptanı Francesco Totti, 2006'dan bu yana İtalya Milli Takımı formasını giymedi. Totti, İtalyan La Repubblica Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, bu yaz Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'na katılabileceğini söyledi. Yıldız futbolcu, kararını Nisan ayında vereceğini belirtti.

Milli takıma geri dönmesi için öncelikle teknik direktör Marcello Lippi ile takımın kendisini istemesi gerektiğini hatırlatan Totti, "Lippi ile aramız çok iyi. Benim için yaptıklarını unutamam. Her zaman takıma geri dönmemi bekledi ve bana güven verdi" dedi.

33 yaşındaki yıldız futbolcu, kupa sonrasına ilişkin planlarını da anlattı. Totti, "Bedenim dayanabilirse 5 yıl daha oynamak istiyorum. Sonra da sanırım yöneticilik yapacağım. Teknik direktör olmak için fazla yumuşak başlıyım" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız