Trabzon'a deplasman yaramıyor

Trabzonspor bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 17 puan kazanabildi.

Haberler 27.04.2010 - 11:37

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor'a deplasman yaramıyor.

Bu sezon deplasmanda yaptığı 14 maçta sadece 17 puan (maç başına 1.21) toplayabilen bordo-mavili ekip, söz konusu maçlarda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.
        
BROOS VE GÜNEŞ DÖNEMİNDEKİ MAÇLAR
Sezona teknik direktör Hugo Broos yönetiminde başlayan Karadeniz ekibi, Belçikalı teknik adam ile 6 deplasman maçı oynadı. Karadeniz ekibi, bu 6 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan elde etti.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Şenol Güneş döneminde ise 8 deplasman maçında, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 10 puan topladı.
        
SON 6 DEPLASMAN MAÇI
Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş döneminde 6 dış saha maçında sadece 4 puan alarak zirve yarışından koptu.

Son 6 deplasman maçında kazanamayan bordo-mavililer, bu maçlarda 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bordo-mavili takım, son 6 maçta, Bursaspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor ile 1-1, Beşiktaş ile 0-0 berabere kalırken, Kayserispor ve Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldu ve 14 puan kaybetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız