Tuncay attı Middlesbrough kazandı: 2-0

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında Middlesbrough, sahasında konuk ettiği Liverpool'u 2-0 yendi. Middlesbrough'nun ikinci golünü milli futbolcumuz Tuncay Şanlı attı.

Haberler 28.02.2009 - 21:41

İngiltere Premier Lig'de bugün 4 maç oynandı. Düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Middlesbrough, sahasında şampiyonluk adaylarından Liverpool'u konuk etti.

Karşılaşmanın 32. dakikasında Xabi Alonso'nun kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan ev sahibi ekip, 63. dakikada milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı ve Liverpool karşısında 2-0'lık skorla sahadan 3 puanla ayrıldı.

CHELSEA 90'DA GÜLDÜ
Günün bir başka maçında Chelsea, Wigan Athletic'i konuk etti.

Ev sahibi takım 3 puana 90. dakikada bulduğu golle ulaştı. Karşılamanın 25. dakikasında Terry'nin attığı golle öne geçen Chelsea, 82. dakikada Kapo'nun golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi. Ancak 90. dakikada sahneye çıkan kaptan Lampard, Wigan karşısında Chelsea'yi 2-1 öne geçirdi ve takımına 3 puanı getiren isim oldu.

TOPLU SONUÇLAR
Everton: 2 - West Bromwich Albion: 0
Arsenal: 0 - Fulham: 0
Chelsea: 2 - Wigan Athletic: 1
Middlesbrough: 2 - Liverpool: 0

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız