Ülker Sports Arena'da Final Four

Fenerbahçe Kulübü, Final Four'da İspanya'da oynanacak Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçını izlemek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar için organizasyon düzenleyecek.

Haberler Ntvspor 13.05.2015 - 21:21

Fenerbahçe Kulübü, THY Euroleague Final Four'da 15 Mayıs Cuma günü İspanya'da oynanacak Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçını izlemek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar için Ülker Sports Arena'da bir organizasyon düzenleyecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 22.00'de oynanacak maç için saat 20.30'dan itibaren taraftarların salona alınmaya başlanacağı, organizasyon kapsamında ödüllü yarışmaların da düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, salonun 4 bin kişi kapasiteyle sınırlandırılacağı, Ülker Sports Arena gişelerinden temin edilebilecek davetiyelerin ücretsiz olduğu ve bir taraftara en fazla iki davetiye verileceği ifade edildi.

İspanya'nın başkenti Madrid'de, 15-17 Mayıs'ta düzenlenecek Final Four'da Fenerbahçe Ülker'in yanı sıra ev sahibi Real Madrid, Rusya'nın CSKA Moskova ve Yunanistan'ın Olimpiakos takımları yer alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız