Valencia'da sakatlık şoku

Valencia'da Racing Santander maçında sakatlanan Villa ve Joaquin'in 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Haberler 05.10.2009 - 21:06

İspanya Milli Takımı'nın ve Valencia'nın golcü futbolcusu David Villa'nın, sağ ayağındaki bisepslerinde tespit edilen yırtıktan dolayı 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

La Liga'da geçtiğimiz hafta sonu Racing Santander ile oynanan maçta sakatlanan Villa'nın durumunun ciddi olduğu ve tedavisinin 3 hafta alacağı bildirildi. 2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile birlikte 5. grupta yer alan İspanya'nın, Ermenistan ve Bosna Hersek ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkartılan Villa'nın, ligin 7. haftasında oynanacak Valencia-Barcelona karşılaşmasında da forma giymeyeceği belirtildi.

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin, Villa'nın yerine Sevilla'dan Alvaro Negredo'yu çağırması bekleniyor.

Bu arada Valencia'da Joaquin'nin de sakatlandığı ve 3 hafta oynayamayacağı duyuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız