Virgin'e yeşil ışık

Formula 1'in yeni takımı Virgin'e yakıt tankını değiştirmesi için FIA tarafından yeşil ışık yakıldı.

Haberler Ntvspor 26.03.2010 - 10:09

Formula 1'e bu sezon katılan Virgin takımının 2 pilotu Bahreyn'deki ilk yarışta finiş görememişti. Bu durum da yakıt tankının küçüklüğüne bağlanmıştı.

Virgin yetkilileri bu durumu FIA'ya bildirip, yakıt tankının boyutunu değiştimek istediklerini belirtmişti. FIA'nın da bu konuda Virgin'e yeşil ışık yaktığı bildirildi.

FIA'nın Virgin takımına yakıt tankını değiştirme izni vermesi sonrası açıklamalarda bulunan Nick Wirth (Virgin Teknik Sorumlusu), "FIA'ya yakıt tankımızın küçük olduğunu ve değiştirmek istediğimizi söyledik. FIA'nın da bu konuda bize izin vermesi bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

BBC ise Virgin'in yakıt tankının büyültümesinin, arabadaki şasi sistemini de değiştireceğini ve bu yüzden tekrardan arabanın teste sokulmasının gerekeceğini duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.