Vitor Pereira, Fenerbahçe için İstanbul'da

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yla İstanbul'a geldi.

Haberler Ntvspor 09.06.2015 - 20:19

İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de, sportif direktör Giuliano Terraneo, 46 yaşındaki Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile İstanbul'a geldi. Pereira'nın Atatürk Havalimanı'ndaki ilk görüntülerini NTV Spor kaydetti.

2010 - 2011 sezonunda Porto'da teknik direktör Andre Villas Boas'ın yardımcılığını yapan Pereira, sonraki sezon takımın başına geçti.

Porto'da şampiyonlukla geçen iki yılın ardından Pereira, Al-Ahli'de göreve geldi. Portekizli teknik adam 2014-2015 sezonunun başında Olimpiakos'un başına geçti ve Yunan ekibini şampiyon yaptı.

VİTOR PEREİRA KİMDİR?

Doğum tarihi: 1968
Ülkesi: Portekiz
Başarı oranı: %58.5 galibiyet, %24.4 beraberlik, %17.1 mağlubiyet
Başarıları: Porto (2 Portekiz Ligi, 2 Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu), Olympiakos (1 Yunanistan Ligi, 1 Yunanistan Kupası şampiyonluğu)

46 yaşındaki Pereia, kariyerinde üç kulüp çalıştırırken, bunların ikisinde lig şampiyonluğu yaşamayı başardı.

2011-2013 yılları arasında Porto'da görev yapan Pereira, 2013-2014'te Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli Jeddah'ı çalıştırdı. Portekizli teknik adam son olarak Yunan ekiplerinden Olympiakos'un başındaydı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız