Yiğido 3 maç sonra yenildi

Turkcell Süper Lig'de 23. hafta maçında Bursaspor'a mağlup olan Sivasspor, 3 maç süren yenilmezlik unvanını yitirdi.

Haberler 28.02.2010 - 16:42

Sivasspor, ligde dün Bursaspor'a yenilerek 3 maçlık yenilmezlik serisini noktaladı.

Ligin 19. haftasında iç sahada Fenerbahçe'ye 5-1 yenildikten sonra düşme potasındaki rakiplerinden Denizlispor'u 2-0 ve Manisaspor'u 1-0 mağlup edip, Diyarbakırspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, Bursaspor'un cezası nedeniyle dün Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Bursa ekibine 3-0 yenilerek çıkışını sürdüremedi.

Bu mağlubiyetle, ligdeki 3 maçlık yenilmezlik serisini noktalayan Sivasspor, bu mağlubiyetle önemli bir puan kaybı yaşadı. Ligde düşme hattından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, ligin 24. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

BURSASPOR'A KARŞI BU SEZON KAYIP
Bu sezon Bursaspor ile 3. kez karşılaşan Sivasspor, önceki 2 maçta olduğu gibi rakibine yine yenilmekten kurtulamadı.

Ligin ilk yarısında Sivas'ta 3-1 yenildiği Bursaspor'a Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda da deplasmanda 4-0 mağlup olan Sivasspor, ligin ikinci yarısındaki bu karşılaşmadan da 3-0 yenik ayrılarak Bursa ekibine karşı sezonu galibiyetsiz kapadı.

Bursaspor ile Süper Lig'de 8. kez karşı karşıya gelen Sivasspor, rakibine karşı Süper Lig'deki 2. yenilgisini aldı. Bursa ekibini daha önceki 7 maçın 5'inde yenmeyi başaran Sivasspor, 1 kez berabere kaldığı Bursaspor'a 1 defa da mağlup olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız