Apple’ın iPhone 8 lansmanı canlı yayında NTV Facebook ve YouTube sayfasında

Apple’ın merakla beklenen iPhone 8 lansmanı gerçekleşti. Bugün gerçekleşen lansman, ABD ile aynı anda NTV Facebook ve YouTube sayfalarında canlı olarak yayınlandı. Lansmana ait bilgiler ve detaylar ntv.com.tr adresinde de canlı blog şeklinde okur ile buluştu.

Haberler ntv.com.tr 12.09.2017 - 22:01 Son Güncelleme : 13.09.2017 - 09:49

MOBİLDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

iPhone serisinin 10’uncu yılını kutlayan Apple, bu  ana özel oldukça dikkat çekici yeni modellerini bugün görücüye çıkardı.

ABD ile aynı anda lansman canlı olarak NTV Facebook ve YouTube sayfalarında yayınlandı. Bu platformlardaki özel yayında Apple’ın yeni ürünlerine ait özellikler detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

Ntv.com.tr’de ise canlı blog şeklinde ABD ile aynı anda yeni Apple ürünlerine ait özellikler ve detaylar okur ile paylaşıldı.

iPHONE 8 VE iPHONE X'İN ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

İlker Koçaş-Tolga Ateşel-Can Birsay 

STEVE JOBS UNUTULMADI

2011’de hayatını kaybeden kurucusu Steve Jobs’u unutmayan Apple, lansmanı Cupertino’daki Steve Jobs Theater’da gerçekleştirdi.

Son dönemde iPhone lansmanları için San Francisco’daki Bill Graham Civic Center’ı tercih eden Apple’ın tarihinde bu salonun oldukça büyük bir önemi var. Zira Apple 2, 1977 yılında bu salonda tanıtılmıştı. 

Apple’ın bu sefer tercihini Steve Jobs Theater’dan yana kullanması10’uncu yılında iPhone’un yaratıcılarından birisi olan Jobs’a bir saygı duruşu olarak algılanıyor.

APPLE CAMPUS İLK DEFA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Apple’ın yeni merkez binası Apple Campus’te yer alan bu salonda yapılacak lansman ile şirketin 5 milyar dolara mal olan yeni kampüs binası da ilk defa basın mensuplarını ağırladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız