Kafein bağımlılarına özel bileklik

Kolunuza takacağınız bu bileklik kahve alışkanlığınızı radikal bir biçimde değiştirebilir. Joule isimli kafein bandı kullanıcının kanına kafein göndererek tek seferde 4 saatlik ihtiyacı karşılıyor.

Haberler ntv.com.tr 26.02.2016 - 11:21

Joule'un tek seferde 4 saatlik kafein ihtiyacını karşıladığı belirtiliyor. 

Gelişen teknoloji kafein tutkunlarının da derdine çare oldu. Zira, Joule isimli kafein bilekliği kullanıcının kan dolaşımına kafein enjekte edecek. 

Bileklik ve saat olarak iki farklı ürün olarak geliştirilen sistem, istenilen kafein miktarının kullanıcı tarafından belirlenmesine de izin veriyor. 

'indiegogo.com' isimli sitede başlatılan kampanya 15 bin dolar (45 bin TL) toplanması durumunda hayata geçecekti. Kampanyanın kısa süre içinde 56 bin dolar (172 bin TL) destek sağlaması sonucu projenin hayata geçmesi garantilendi. 

Söz konusu ürünü sağlık sebeplerinden dolayı kahve içmemesi gereken kişilerin de kullanabileceğini belirten ekip, kafein bilekliğinin içindeki kafeinin derinin üzerinden emildiğini ve bu sayede kana karıştığını belirtiyor. 

Bir süredir sosyal mecralarda ilgi gören kampanyanın tanıtımı şöyle: 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız