WhatsApp'tan kullanıcılarına yeni özellik

WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik daha duyurdu. Buna göre artık grup konuşmaları başladıktan sonra da kullanıcılar bu görüşmeye dahil olabilecek. Grup toplantısı devam ettiği sürece kullanıcılar istedikleri zaman görüşmeye girip çıkabilecekler.

Haberler ntv.com.tr 19.07.2021 - 20:23

Son dakika haberi! 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarına bir güncellemesini daha duyurdu. 

Şirketten yapılan duyuruda, "Grup aramalarını bir daha asla kaçırmayın" denildi.

WhatsApp blogundan bugün yapılan duyuruda, ''Bir grup aramasına başladıktan sonra bile katılma özelliğini kullanıma sunuyoruz'' denildi. WhatsApp artık, bir grup araması başlasa dahi katılma imkanı sunuyor.

Gruptaki bir kişi telefon çaldığında aramayı kaçırsa bile aramaya istediği zaman katılabilecek. Ayrıca arama devam ettiği sürece aramadan ayrılabilir ve aramaya yeniden katılabilecek.

Ayrıca kimin aramada olduğunu ve kimin davet edildiğini görülebilecek. 

Katılıma açık aramalar bugünden itibaren kullanıma sunuldu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız