16 gün sonra acı haber geldi

Bolu'da, 16 gün önce park halindeki bir otomobilin içinde oynadığı sırada boynu kapının camına sıkışan çocuk, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 22.05.2015 - 15:27

6 Mayıs'tan bu yana İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Mustafa Eren Çapkın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çıkınlar Mahallesindeki boş arazide park halindeki kullanılmayan otomobilin içinde 6 Mayıs'ta oyun oynayan erkek çocuğu, yakınları tarafından bir süre sonra boynu cama sıkışmış ve hareketsiz halde bulunmuş, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız