3 şehitle ilgili yayın yasağı

Hakkari Yüksekova'da dün düzenlenen silahlı saldırıda, 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili yayın yasağı kararı alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.10.2014 - 16:55

Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği, terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda, 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili yayın yasağı kararı aldı.

Alınan kararda şu ifadelere yer verildi:

"Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği'nin 26.10.20014 tarih ve 2004/227 D.İş No'lu kararıyla 25.10.2014 tarihinde ilçemiz Yüksekova'da gerçekleşen 3 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak; olay yeri ve olay yerinde şehitlerin cenaze görüntülerini her türlü görüntülü, sesli, yazılı ve görsel medyadaki yayınlar ile internet ortamında yayınlanmasının yasaklanmasına karar verilmiştir."

Mahkeme ayrıca, söz konusu kararın tüm yazılı ve görsel basın-yayın kuruluşlarına tebliğ edilmesi ve bilgi verilmesini de istedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız