Yasağa aykırı avlanan 7 ton istavrite el konuldu

Beylikdüzü'nde bulunan Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde yapılan denetimlerde yaklaşık 7 ton istavrite el konuldu. 414 kutuda toplanan istavritler sosyal yardım kurumuna bağışlandı.

Haberler DHA 07.09.2021 - 11:10 Son Güncelleme : 07.09.2021 - 11:16

İstanbul'da boy yasağına aykırı avlanan 7 ton istavrite el konuldu.

1 Eylül itibariyle su ürünleri av sezonunun açılmasıyla Beylikdüzü ilçesinde bulunan Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde 6 Eylül tarihine kadar yapılan ortak denetimlerde boy yasağına aykırı avlanılan yaklaşık 7 ton civarında 414 kutu küçük boyda istavrite el konuldu. Balıklar sosyal yardım kurumuna bağışlandı.

Yapılan denetimlerde 1 Eylül 2021 ile 6 Eylül 2021 tarihleri arasında, yaklaşık 7 ton ağırlığında küçük boyda istavrite boy yasaklarına aykırı avlanıldığından dolayı 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında el konuldu.

Toplam 5 kez idari para cezası uygulandı. El konulan balıkların mülkiyeti kamuya geçirildi. Balıklar, sosyal yardım kurumuna bağışlandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız