9 yaşındaki Kadir bulundu

Okula gitmek için evden çıkan ve dün gün boyu kendisinden haber alınamayan çocuğun, ödevini yapmadığı için okula gitmediği anlaşıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.05.2014 - 04:17

Dün sabah saatlerinden beri haber alınamayan 9 yaşındaki çocuk polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aramalar sonucu, Kadir Yıldırımdinç adlı çocuk, Gazi Caddesi'nde bulundu.

Ekipler, aç olduğunu öğrendikleri çocuğun karnını doyurarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü. Şube Müdürlüğü önünde babasıyla kucaklaşan küçük Kadir, gözyaşlarına hakim olamadı.

Okula neden gitmediği sorusunu cevaplamayan Kadir Yıldırımdinç'in el yazısıyla "Bir ödevim vardı onu yapmamıştım" diye yazarak polis ekiplerine verdiği öğrenildi.

Baba Ahmet Yıldırımdinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığ Valiliği ile Emniyet Müdürlüğünün tüm birimlerine teşekkür ettiğini belirterek "Kadir, evden çıkar çıkmaz belediye otobüsüne binmiş daha sonra dolaşmış söylediğine göre. Daha sonra Köfteciler Sokağı'na gitmiş. Orada bulmuşlar, sağ salim getirdiler" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Okula niye gitmemiş sorusu üzerine, "Ödevini yapmamış diye gitmemiş okula" cevabını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız