Adana'da kumarhaneye dönüştürülen daireye baskın

Adana'da kumarhaneye dönüştürülen apartman dairesindeki 30 kişiye yasal işlem yapıldı. Şüphelilerin içeriden kamera sistemiyle dışarıyı gözetlediği tespit edildi.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 08.03.2021 - 01:11 Son Güncelleme : 08.03.2021 - 01:41

Adana'da kumarhaneye dönüştürülen apartman dairesinde yakalanan 30 kişiye, kumar oynamak ve oynatmanın yanı sıra yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildi.

Alınan bilgiye göre polis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine söz konusu yere baskın düzenledi.

Dairede yapılan incelemede, dışarıyı gözetlemek için kamera sistemi kurulduğu belirlendi.

Ekipler, içerideki 30 kişiye Covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan, kumar oynamak ve oynatmaktan para cezası uyguladı.

Kumar oynatılan daire zabıta ekiplerince mühürlendi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız