AFAD'ın yeni logosu için ödüllü yarışma

AFAD, kimliğini ve kurumsal marka değerini yansıtacak logoyu bulmak için yarışma düzenliyor. Yarışmayı kazanan 10 bin liranın da sahibi olacak.

Haberler Anadolu Ajansı 15.03.2016 - 12:51 Son Güncelleme : 15.03.2016 - 12:53

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, kurumun misyonu ve kimliğine ilişkin uluslararası alanda ve Türkiye çapında gerçekleştirdiği faaliyetlere dikkat çekildi.

Kurumu, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek logonun tespit edilmesi için "Logo Yarışması" düzenlendiği, yarışmanın herkese açık olduğu bildirildi.

Değerlendirmeyi sektörden uzmanlar, kurum temsilcileri ve akademisyenlerden oluşacak jürinin yapacağı yarışmaya başvuruların 30 Mart'a kadar yapılabileceği kaydedildi.

Yarışmayı kazanacak tasarımcıya 10 bin lira ödül verileceği, başvuruyla ilgili detaylara "www.afad.gov.tr" adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Yeni logonun, AFAD markasının kimliğini, kurumsal mesajlarını ve markanın Türkiye'ye aidiyetini ülke ile dünya genelinde temsil etmesinin beklendiği vurgulandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız