Altınları vermeyen kuyumcuyu öldürdü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kuyumcuya soygun için gelen zanlı, kendisine direnen işyeri sahibini tabancayla vurarak öldürdü. Zanlı yerinden kaçarken yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 01.02.2011 - 14:12

Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde Kenan Kaya'ya ait kuyumcu dükkanına motosikletle gelen Abdulmüttalip O., kuyumcuyu tabanca ile tehdit ederek vitrindeki altınları torbaya koymasını istedi.

Abdulmüttalip O, altınları vermek istemeyerek kendisine direnen kuyumcu Kaya'yı göğsüne ve kasıklarına 3 el ateş ederek yaraladı. Kuyumcu Kaya, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Bu arada, olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışan zanlı ise güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının kaçarken attığı suç aleti tabanca da polis tarafından bulundu.

Yetkililer, zanlının kullandığı motosikletin 10 gün önce Özerli Mahallesi'nden çalındığını belirlediklerini ve soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız