Anaokuluna molotoflu saldırı

Van'ın İpekyolu ilçesinde 4 derslikli bir anaokuluna, teröristler tarafından molotoflu saldırı yapıldı.

Haberler DHA 13.10.2016 - 12:33 Son Güncelleme : 13.10.2016 - 12:34

Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan anaokuluna, dün gece PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi.

Saldırı sonrası çıkan yangında okul binasında hasar meydana gelirken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu okul tamamen yanmaktan kurtuldu.

BU İLK DEĞİL

Daha önce de anaokulunun 2 kez saldırıya uğradığını söyleyen İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer "Okulun camları kırılarak içeriye molotof atmışlar. Saldırı sonucu okulun giriş kısmı ayakkabılıkta maddi hasar var. Okul yakmak hiçbir vicdana sığmaz. Bu saldırıları yapanlar da insan olamaz. Ben bu saldırıları yapanları kınıyorum. Okulda temizlik çalışmaları yapıldı. Eğitime de başlandı" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız