Anaokulunun kapılarını çaldılar

İstanbul Bahçelievler'de tadilat halindeki bir anaokulunun kapıları kâğıt toplayıcıları tarafından çalındı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haberler 18.10.2020 - 14:46 Son Güncelleme : 18.10.2020 - 16:01

İstanbul Bahçelievler'de tadilat halindeki bir anaokulunun kapıları bakım için sökülerek bahçeye bırakıldı.

Okul içinde çalışmaya devam eden ustalar bir süre sonra bahçeye çıktıklarında kapıların yerinde olmadığını fark edince durumu hemen anaokulu sahibine haber verdi.

Anaokulunun güvenlik kameralarını incelendikten sonra hırsızlık olayı ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o anlarda, okul duvarındaki demir parmaklıkları aşan bir kâğıt toplayıcısı bahçeye bırakılan bir kapıyı duvarın diğer tarafında bekleyen arkadaşına veriyor.

Daha sonra yerdeki diğer demir kapıyı duvara yaslayan kâğıt toplayıcısı tekrar duvardan bahçe dışına çıkarak duvara yasladığı demir kapıyı da alıp olay yerinden uzaklaşıyor.

VİDEO: ANAOKULUNUN KAPILARINI BÖYLE ÇALDILAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız