Antalya Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Muhittin Böcek'in son testi negatif çıktı

Geçtiğimiz aylarda corona virüse yakalanan ve yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son yapılan PCR testi negatif çıktı. Böcek, bir süredir tedbir amaçlı uyutuluyordu.

Haberler ntv.com.tr 12.09.2020 - 12:35

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda corona virüs tedavisi gören Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son 24 saatlik sağlık durumuyla ilgili doktorlarından alınan bilgiye yer verildi.

Açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in takip ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kliniği stabil olup, son kontrol PCR testi negatif çıkmıştır." ifadeleri yer aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız