Antalya'daki kaçak villa partisine ceza yağdı

Corona virüs risk haritasında ‘çok yüksek risk’ grubunda yer alan Antalya'da yasak olmasına rağmen bir villada parti düzenleyen 14 kişiye toplam 76 bin 976 lira para cezası uygulandı.

Haberler DHA 22.03.2021 - 19:13

Antalya'nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri, Andifli Mahallesi Büyükçakıl mevkisindeki E.D'ye ait villada corona virüs önlemleri kapsamında yasak olmasına rağmen parti düzenlendiği bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese baskın yapan ekipler, havuzda yüzen, müzik eşliğinde dans eden, bir otobüs içerisinde de parti yapan İ.B, İ.Y, R.K, M.F.T, B.A, G.T, B.U, R.H, A.P, İ.C, İ.A, N.S, Y.Y. ve B.D.M. isimli 14 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlalden 3 bin 469’ar TL, maske kuralını ihlalden 900’er TL, emre aykırı davranmaktan 427’şer TL, villa sahibi E.D'ye ise 9 bin 832 TL olmak üzere toplam 76 bin 976 TL para cezası kesildi.
Ayrıca villa da 1 aylığına mühürlenerek ticari faaliyeti durduruldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız