Aşı olan MHP'li milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan corona virüse yakalandı

14 Ocak'ta corona virüs aşısı yaptıran MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Haberler NTV Haber 03.02.2021 - 11:08

MHP'nin doktor milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan 14 Ocak'ta ilk doz yeni tip corona virüs (Covid-19) aşısı olmuştu.

MHP'li Taşdoğan dün Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Taşdoğan Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Düzenli olarak yaptırmakta olduğum Covid-19 testi bugün pozitif çıkmıştır. Hastanede izolasyon altında, tedavime devam edilmektedir. Sağlık durumum genel olarak iyidir" dedi.

İKİNCİ DOZU OLMADAN VİRÜS KAPTI

Taşdoğan 14 Ocak'ta Gaziantep'te Covid-19 aşısının ilk dozunu olmuştu, iki hafta sonra corona virüse yakalandığını duyurdu.

Uzmanlar aşının ikinci dozdan ortalama 10 gün sonra korumaya başladığını belirtmiş; bu süreden daha önce virüsle karşılaşanların enfeksiyona yakalanabileceğini vurgulamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız