Bağcılar'da yolcu minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

İstanbul Bağcılar'da, yasak noktadan dönüş yapan yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 12.11.2019 - 12:17 Son Güncelleme : 12.11.2019 - 13:05

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Taşocağı Yolu Caddesi'nde seyir halindeki İSTOÇ-Şirinevler hattındaki yolcu minibüsü, sürücüsünün yasak olan yerden dönüş yaptığı sırada seyir halindeki hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle devrilen minibüsteki şoför ve 4 yolcu yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere götürdü.

Öte yandan, kaza anı bir yakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yasak noktadan dönüş yapan yolcu minibüsü ile diğer aracın çarpışma anı ve minibüsün devrilmesi yer alıyor.

Kaza nedeniyle aksayan trafik, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız